Psykolog
Nina Dam

Vesterbro – København

Nina Dam er privatpraktiserende psykolog med praksis på Vesterbro i København. Her tilbyder hun individuel terapi, individuel- og gruppe-supervision, samt gruppeforløb i Mindful Self-Compassion til både klienter og fagprofessionelle.

Autoriseret kognitiv psykolog,
Specialist og Supervisor i Psykoterapi og Klinisk Psykologi

Nina Dam er autoriseret psykolog og godkendt Specialist og Supervisor i Psykoterapi og Klinisk Psykologi.
Hun praktiserer de nyeste tilgange inden for Kognitiv Adfærdsterapi, herunder Compassion-Focused-Therapy (CFT) og Acceptance-and-Commitment Therapy (ACT) og Mindful Self-Compassion (MSC), hvor der arbejdes med accept, mindfulness og livsværdier, ligesom der fokuseres på at opøve evnen til egenomsorg, selv-medfølelse og selv-beroligelse.

Terapi og behandlingsområder

Til klienter tilbyder Nina Dam målrettet behandling af stress, udbrændthed, belastningsreaktioner, depression, angst, OCD, lavt selvværd, traume og kriser, m.m. Man kan også få hjælp til selvudvikling og eksistentielle livsproblemer m.m.

SUPERVISION

Nina Dam er godkendt supervisor i psykoterapi og tilbyder til professionelle, f.eks. psykologer, læger og andet sundhedsfagligt personale, højtkvalificeret supervision på kognitivt grundlag – inden for de nyeste retninger af kognitiv terapi (CFT, MSC, ACT). Hun tilbyder desuden foredrag og kortere kurser inden for hendes erfaringsområder.

KONTAKT PSYKOLOGEN

Psykolog Nina Dam
Sundevedsgade 18, st.th.
1751 København V.

Mobil: 30 11 33 91
E-mail:
eller
(for sygesikringsklienter)

www.ninadam.net

Psykolog Nina Dam
cand.psych.aut., autoriseret psykolog,
Specialist og Supervisor i Psykoterapi og Klinisk Psykologi

Medlem af Dansk Psykologforening
Overenskomst med den offentlige sygesikring

Psykolog Vesterbro Nina Dam

Keywords: Psykolog, København, Vesterbro, Compassion Focused Therapy (CFT) OG Mindful Self-Compassion (MSC)
ACT – Acceptence and Commitment Therapy panikangst og socialangst Helbredsangst/sygdomsangst Præstations- og eksamensangst Generaliseret angst Lavt selvværd Depression/tilbagevendende depression Humørsvingninger og tristhed/modløshed Stress og udbrændthed Sorg, krise Belastningsreaktioner Problemer, følelser , jalousi, vrede OCD, tvangstanker, tvangshandlinger Problemer, parforhold/familie Livskrise/eksistentielle problemer Personlig udvikling Forskellige smertetilstande Psykosomatiske symptomer, funktionelle lidelser, BDS (Bodily Distress Syndrome) Kronisk træthedssyndrom Fibromyalgi Epilepsi og andre neurologiske lidelser, fysisk/somatisk sygdom, diabetes, hjertelidelser, neurologiske og reumatologiske lidelser Traumer, voldsomme livsbegivenheder Psykiatriske lidelser, privatpraktiserende psykolog, praksis, individuel terapi, individuel- og gruppe-supervision, Mindful Self-Compassion, fagprofessionelle.

Vis mere
Vesterbro – København

Som professionel psykolog og terapeut er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at opnå de forandringer, du søger i både dit personlige og arbejdsmæssige liv. Jeg ønsker at møde dig som et medmenneske i øjenhøjde og tilbyde dig et trygt og tillidsfuldt samarbejde. Gennem terapi og supervision vil jeg guide dig til at opnå accept, selvberoligelse og egenomsorg, når livet udfordrer dig med følelsesmæssigt ubehag eller smerte.

Få en oplevelsesorienteret tilgang til terapi og supervision

I mine terapier og supervisionsforløb anvender jeg ikke kun samtale, men inddrager også visuelle og meditative teknikker. Denne holistiske tilgang gør det muligt at arbejde med flere aspekter af mennesket, herunder sprog, krop og følelser. Ved at skabe en oplevelsesorienteret tilgang til terapi og supervision tilbyder jeg en dybdegående praksis, der kan hjælpe dig med at opnå de ønskede forandringer.

Forebyg empati- og omsorgstræthed gennem Mindful Self-Compassion

Jeg er særligt optaget af at hjælpe fagfolk med at forebygge og behandle empati- og omsorgstræthed. Dette gør jeg gennem supervision, undervisning og gruppeforløb i Mindful Self-Compassion. Det er vigtigt for mig at støtte dig som klient eller supervisant og give dig både udfordringer og tryghed under terapien eller supervisionen. Vi samarbejder om at definere og aftale de specifikke områder, vi skal arbejde med fra gang til gang. Jeg vil løbende forklare de metoder og øvelser, vi arbejder med, så du kan forstå formålet og meningen bag dem. Du vil få konkrete redskaber, der er relevante og meningsfulde for dig, som du kan arbejde videre med mellem vores samtaler og implementere i dit daglige liv.

Faglig baggrund og ekspertise

Jeg har en cand.psych.-uddannelse fra Århus Universitet, som jeg afsluttede i 2002. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet siden 2005, hvilket betyder, at jeg følger Psykologloven og de etiske regler for psykologer. I 2009 blev jeg godkendt som Specialist i Psykoterapi og Klinisk Psykologi af Dansk Psykologforening efter en 5-årig specialistuddannelse. Desuden er jeg også godkendt som Supervisor i Psykoterapi af Dansk Psykologforening siden 2012, hvilket kvalificerer mig til at supervisere

4.9/5 – (21 votes)

Er du psykolog?

Hvis du er psykolog og arbejder med Kognitiv terapi eller Metakognitiv terapi så har du mulighed for at komme med på oversigterne her på kognitivepsykologer.dk

Fokus: Psykologer der arbejder med kognitiv terapi (kognitiv adfærdsterapi) over hele Danmark: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Frederiksberg, Randers, Viborg, Silkeborg, Kolding, Horsens, Herning, Roskilde, Næstved, Slagelse, Gentofte, Sønderborg, Holbæk, Gladsaxe, Hjørring, Helsingør, Skanderborg, Guldborgsund, Køge, Frederikshavn, Aabenraa, Svendborg, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Rudersdal, Haderslev, Lyngby-Taarbæk, Hvidovre, Faaborg-Midtfyn, Fredericia, Hillerød, Høje-Taastrup, Greve, Varde, Kalundborg, Ballerup, Favrskov, Hedensted, Skive, Vordingborg, Frederikssund, Thisted, Egedal, Tårnby, Vejen, Syddjurs, Mariagerfjord, Lolland, Ikast-Brande, Assens, Gribskov, Furesø, Fredensborg, Rødovre, Bornholm, Middelfart, Jammerbugt, Norddjurs, Tønder, Vesthimmerland, Faxe, Brønderslev, Brøndby, Ringsted, Odsherred, Nyborg, Halsnæs, Rebild, Sorø, Nordfyn, Herlev, Albertslund, Lejre, Billund, Allerød, Hørsholm, Kerteminde, Solrød, Ishøj, Stevns, Glostrup, Odder, Struer, Morsø, Lemvig, Vallensbæk, Dragør, Langeland, Ærø, Samsø, Fanø, Læsø

  • Psykolog,
  • København,
  • Kognitiv terapi,
  • Psykologer,
  • Kbh,
  • kognitiv adfærdsterapi,
  • terapi
  • klinik
  • praksis
Vis mere

Bemærk venligst at denne hjemmeside er under udvikling